29 Temmuz 2008 Salı

Pusu'nun Yazından Yayınlanmasından Herkes Memnun

Bilindiği üzere Kurtlar Vadisi Pusu sezon finali yapmış ve yaz tatiline girmişti.Ancak sezon finali olduğundan beri geçtiğimiz günlerde ilk defa eski bölümlerden oluşan güzel bir özel bölüm yayınlanmıştı.Reytingler kış sezonuna oranla düşük olması normal.Ancak yinede reytinglerde birinci sırada kalmayı başardı.Ayrıca Pusu'nun yazında yayınlanmasından herkes memnun görünüyor.

28 Temmuz 2008 Pazartesi

Kurtlar Vadisi - Ergenekon İlişkisi

Yaklaşık 13 aydır devam eden ve son günlerde de bazı emekli paşaların gözaltına alınmasıyla iyice gündeme oturan Ergenekon soruşturmasının sanıklarına yapılan suçlamalar, Kurtlar Vadisi Pusu'nun bazı bölümleri ile örtüşmesi herkesi heyacanlandırdı.Bazı kesimler İskender Büyük'ün Veli Küçük'ü canlandırdığını söylesede herkes buna inanmıyordu.Ancak soruşturmada Veli Küçük'e yönlendirilen suçlamalar ile İskender'in yaptığı faliyetlerin örtüşmesi inanmıyanların akıllarındaki soru işaretlerini kaldırdı.En çok merak edilen soru ise Pusu'nun artık hangi olayları ele alacağı ve bunların Ergenekon ile örtüşüp örtüşmeyeceği...

27 Temmuz 2008 Pazar

Pala'nın Ölüm Anı


Kurtlar Vadisi Pusu'nun yaz tatiline girmesinden sonra sitemizi güncellememiz biraz zor oluyor.Ancak bizde bu yaz tatilinin verdiği ortam ile biraz eskilere dönmek istedik.Bir zamanlar Kurtlar Vadisi'ni kasıp kavuran Pala, Polat tarafından işte böyle öldürüldü.

18 Temmuz 2008 Cuma

Polat Alemdar Suriye'de


Kurtlar Vadisi'nin son b
ölümleri bilindiği üzere Suriye'de çekilmişti.İşte o sahnelerden birinde Polat araştırma sebebiyle resim çekiyor.

16 Temmuz 2008 Çarşamba

Tataroğlu Kızını Evlendirdi

Dizinin büyük ailelerinden olan Davut Tataroğlu rolüyle başarılı bir şekilde oynanan Can Gürzap, dünyalar güzeli kızını geçtiğimiz günlerde dünya evine soktu.Düğün törenine Kurtlar Vadisi Pusu'nun birçok oynayanıda geldi.Muhteşem bir tören ile unutulmaz bir gece yaşandı.

15 Temmuz 2008 Salı

Recep İvedik Vadisi

Son zamanlarda yaptığı tiplemelerle çok ünlenen ve çevirdiği sinema filmi ile rekor kıran Şahan Gökbakar, bu kezde Kurtlar Vadisi'inde...İşte Recep İvedik ve adamları olan Memeti ile Abdülhey...

14 Temmuz 2008 Pazartesi

Kurtlar Vadisi Pusu Çizgi Film

Bir arkadaş Kurtlar Vadisi Pusu'nun çizgi filmini yapmış.Filmin konusu ihtiyarlar görüşmek için gittikleri evde kaybolurlar ve Polat ise onların peşine düşer.Bir bakışta anlaması zor olan bu yapımı yinede tebrik ediyoruz.

5 Temmuz 2008 Cumartesi

Yoksa İskender'i mi Dövecek?

Yukarıdaki resim herkesi şaşırtabilir.Polat ceketini çıkarıyor.Sanki İskender'i işkence ile konuşturacakmış gibi.Herkes böyle bir hamle beklerken Polat'tan o ise ceketini sandalyeye asarak İskender'i sözlü sorguya çekmişi.

3 Temmuz 2008 Perşembe

Memati Üzgün

Geçtiğimiz günlerde trajı komik bir olayla karşılaşmıştık.Bir kadın başvurduğu mahkemede eşinden "Kendini Memati Sanıyor" diye boşanmak istemişti.Mahkeme ise duruşmayı bir sonraki tarihe ertelemek zorunda kaldı.Daha sonra bir haber ajansı bu olay üzerine Gürkan Uygun ile görüşme ayarladı.İşte o görüşmede geçen konuşmalar;

Muhabir : Büyük ihtimalle sizde duymuşsunuzdur.Antalya'da yaşanan bir olay.

Gürkan Uyugun : Malefes duydum ve nasıl bir davranış içine gireceğimi şaşırdım.Yani gülermisin? Ağlarmısın? durumu..

Muhabir : Peki sizce gerçekten böyle bir olay yaşanmışmıdır.Yada ilgi çekme mi?

Gürkan Uygun : İlgi için yapıldığını sanmıyorum.Yaşanmış olsa gerek ki mahkemeye kadar yansımış.Ayrıca söz konusu adam da ortalıklarda görünmüyor.Ciddi birşey olsa gerek.

Muhabir : Peki hiç üzüntünüz varmı? Benim yüzümden yuva yıkıldı diye?

Gürkan Uygun : Tabiki insan üzülüyor,ancak vicdan azabı söz konusu değil.Sonuçta ben dizide rolümü yapıyorum.İnsanların bunu örnek alması tabiki iyi birşey değil.

Muhabir : Bu olay Kurtlar Vadisi Pusu'nun seyirini değiştirir mi?

Gürkan Uygun : Hiç sanmıyorum.Etkilemez sanırım.

Muhabir : Peki bu çifti barıştırmak sizin elinizde olsa ne yapardınız?

Gürkan Uygun : Sonuçta oda bir yuva.Elimden geleni yapardım.


İşte hiçbir yerde bulamayacağınız harika röportaj.Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Polat Tatilde Ne Yapacak


Şimdilerde film gündeminde tek bir soru var."Necati Şaşmaz tatilde nereye gidecek?"Dizi hayranları ve gazeteciler, Antalya'nın hemen hemen tüm otellerinin rezervasyonlarına baksada bir türlü bulamadı.İşin ilginç yanı gazetecilerin Necati Şaşmaz'ın İstanbul'da olduğunuda kanıtlayabilmiş değiller.İleri günlerde bu soruların cevabını bulacağımız kesin.

2 Temmuz 2008 Çarşamba

Kurtlar Vadisi Pusu Süper Resimler


Kurtlar Vadisi Pusu'nun hiçbir yerde bulamayacağınız süper resimlere son hız devam ediyoruz.Uzun araştırmalar sonunda yukarıdaki eşi benzeri olmayan kara kalem ile yapılmış harika ötesi resmi bulduk.Umarız beğenirsiniz.

1 Temmuz 2008 Salı

Kurtlar Vadisi Pusu Genel Resim


Pusu'nun çok güzel bir dizi olduğunu yukarıdaki resimden anlayabiliriz sanırım.