11 Ağustos 2008 Pazartesi

Polat'ın Kısmeti Açıldı

Popstar Yarışması'nın galibi Mehtap, konser vermek için geldiği Fethiye'de hayalindeki erkeği açıkladı. İş yaşamında daha başarılı oldukları için kısa boylu erkeklerden hoşlandığını belirten Mehtap, hayalindeki erkeğe örnek olarak Kurtlar Vadisi'nin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz'ın adını verdi.

Yayla Seki Şenlikleri'nde konser vermek için Fethiye'ye gelen Popstar Mehtap, yarışma sayesinde bir anda hayatının değiştiğini, eski yaşantısıyla birlikte borçlarından da kurtulduğunu söyledi. Bu şansı Armağan Çağlayan ile Osman Tan Erkır sayesinde yakaladığını söyleyen Popstar Mehtap, “Şimdi özel bir kanalda program yapıyorum. Birtakım projelerimiz var. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Popstar yarışmacıları içerisinde en şanslısı benim” dedi. Hayatında kimse olmadığını, ancak aşktan da kaçmadığını söyleyen Mehtap, bir erkekte aradığı özellikleri ise "Çok başarılı olmalı. Özellikle işinde. Beni yönlendirmesi, artılara getirmesi lazım. Kısa boylu erkeklerden hoşlanıyorum. Necati Şaşmaz gibi. Kısa boylu olanlar daha başarılı oluyorlar” diye açıkladı.
Popstar Mehtap, yarışma sırasında kendisi için SMS gönderenlere de teşekkür ederek, “Gönderdiğiniz SMS'lerle hacca gitmiş kadar sevap işlediniz” dedi.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

cok reklam oluyor

Adsız dedi ki...

cok reklam oluyor