17 Nisan 2009 Cuma

Kurtlar Vadisi Pusu 55.Bölüm Full İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 55.Bölümü tek link halinde en hızlı şekilde izleyebilirsiniz.Haftaya 56. bölümde buluşmak üzere... İyi seyirler..

15 Nisan 2009 Çarşamba

Kurtlar Vadisi Pusu 55.Bölüm Fragmanı

Kurtlar Vadisi 55.Bölüm Fragmanını tek link halinde izleyebilirsiniz.

Dicle Artık Ön Saflarda Bulunacak Gibi

Birkaç bölümdür Vadide adı geçen Dicle, bundan sonraki bölümlerde aktif olarak rol alacak gibi görünüyor.İstanbul'un yeni uyuşturucu sorumlusu olarak tanıtılan Dicle bundan sonra Polat'ı karşısına alacak gibi duruyor.

10 Nisan 2009 Cuma

Mesut Paşa Kurtardı

İskender'i öldürme teşebbüsünde bulunan ve etkisiz hale getirilen Polat'ı görevliler bir odaya kapattı.Polat kendine gelince bir süre beklemek zorunda kaldı.Mit başkanının İskender'e ısrarları Polat'ı serbest bırakmaya yetmedi.Daha sonra devreye Mesut Paşa girdi ve İskender'le sert konuşması sonucunda Polat Alemdar'ı kurtardı.

Az Kalsın İskender'i Yiyordu


Uzun süredir peşinde olduğu ve bir numaralı düşmanı olan İskender Büyük'ün son olaylarına çok sinirlenen Polat, resmi bir kurum olan Mit binasında İskender'i öldürecekti.Başkan'ın ve diğerlerinin çabaları yetersiz kalınca devreye görevliler girdi.Ancak Polat onlarıda şık hareketlerle devre dışı bırakınca elektro şok cihazıyla son anda etkisiz hale getirildi.İskender ise uzun bir süre kendine gelemedi..

Kurtlar Vadisi Pusu 54.Bölüm Full İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 54.Bölümünü en hızlı şekilde yayınlamanın gururu içerisindeyiz.Tek parti halinde full izleyebilirsiniz.Haftaya 55.Bölümde görüşmek üzere...

3 Nisan 2009 Cuma

Polat Dünya Evinde!

Ve yaklaşık 150 bölümdür beklenen an geldi...Kurtlar Vadisi'nde olması beklenen ancak gerçekleşmeyen Polat'ın evlenmesi, Pusu'da gerçekleşti.Polat Alemdar Ebru ile ofiste yapılan sade bir nikah töreni ile dünya evine girdi.Herkesin heyacanla izlediği nikah sahnesi reyting rekorları kırdı.Nasıl olacak bilinmez ama artık Polat bir yuva kurmak üzere...

İşte Polat'ın Yeni Gemisi

Polat son iki bölümdür yepyeni bir arabayla karşımıza çıkmaya başladı.Mercury Mountaineer olarak adlandıralan arabada yok yok...Zırhlı olmasının yanısıra içerisindeki minibar ile muthiş bir görüntü çizmektedir.Polat görünüş o ki önümüzdeki bölümlerdede bu araba ile görünecek.Bilindiği üzere Bmw X5 'i Türkiye'ye Polat tanıtmıştı ve çok kısa sürede moda olmuştu..