29 Nisan 2008 Salı

Kurtlar Vadisi Pusu 36. Bölüm Fragmanı



36.Bölümde inanılmaz bir kovalamaca bizleri bekliyor.

26 Nisan 2008 Cumartesi

25 Nisan 2008 Cuma

İskender Polat'tan daha zeki çıktı

Kaçgarlar ve Hazerbeyoğulları'nı ayağına çağırarak büyük bir plan hazırlayan Polat,İskender'in tecrübesine takıldı.Kare As'ları sinirlendirerek İskender'e gitmesi sağladıktan sonra Abdulhey ile takip edip,İskeder'e ulaşmayı hedefleyen Polat amacına ulaşamadı.İlk başlarda çözemediğimiz Nazım'ın kutu verme olayının arkasında ise son günlerde tv'lerde reklamları çıkan mobil görüntülü konuşma telefonları olduğunu görünce şaşkına döndük.İskender artık Kare As'lar ile bu yöntemle görüşüp,kendini deşifre ettirmeyecek gibi görünüyor.Son zamanlarda ise Polat ilk defa bir hedefinde yanılgaya vardığıda gözlerden kaçmadı.

24 Nisan 2008 Perşembe

Bulut ve Memati Canlı Yayında

Kurtlar Vadisi Pusu'nun birbirleriyle sürekli çekişen ve dostmu düşmanmı oldukları belli olmayan iki ismi bugün saat 23.30'da SKYTURK 'de yayınlanacak olan programa katılacaklar.İkilinin tüm hayranlarının mutlaka izlemesi gereken bir gün.

23 Nisan 2008 Çarşamba

İskender,Celal'in intikamını alacak mı?

İskender'in emrinde hareket eden Karacadağ'ın ölümünden sonra İskender'in nasıl bir politika izleyeceği çok merak ediliyor.Acaba İskender,Karacadağ'ın intikamını alacak mı?Perşembe günü bu sorunun cevabını büyük olasılıkla bulacağız.

22 Nisan 2008 Salı

Memati iyileşiyor mu?

Bilindiği üzere Memati uyuşturucu bağımlısı olmuş ve tedavi görmekteydi.Ancak son bölümde Memati'yi uyuşturucu krizi tutmadı ve gayetde iyi görünüyordu.Umarız tüm sevenleri olarak en yakın zamanda iyileşir ve işlere kaldığı yerden devam eder.

20 Nisan 2008 Pazar

Kurtlar Vadisi Pusu 34. Bölüm Resimleri



Kurtlar Vadisi Pusu'nun 34.Bölümünün sonunda Karacadağ'ın kafasını kesem Alemdar'ın muthiş resim karesi...

19 Nisan 2008 Cumartesi

Polat bu sefer affetmedi



Polat Alemdar geçtiğimiz bölümde sözünü dinlemeyen Türkiye'nin para babalarından Karacadağ'ın ibret-e alem için kesti.Bu kafa kesme olayı kameralara yansımadı.İzleyicileri sıkmamak içinse ana kamerayı Karacadağ'ın gözü olarak çekim yapıldı.Polat'ın kılıçı birkaç sallamadan sonra Karacağ'ın kafasını kesmesi herkesi heyacanlandırdı.Daha önce Polat kafa kesmiş ve Rtük'den uyarı alınmıştı.

İskender hangi kitabı okuyor?



34.Bölümde gözden kaçmayan ayrıntılar arasında İskender'in okuduğu kitap ilk sırada yerini aldı.İzleyicilerin birçoğunun kitabın adını görememesi sonucu kitap hakkındaki bilgileri yayınlıyoruz.

Graham Fuller tarafından yazılan bu kitap 22 Temmuz seçimleri sonrası Türkiye'de gerçekleşen değişiklikleri ve Ortadoğu'da ne kadar söz sahibi olduğunu konu alan özgün eserler arasındadır.

Hakan'a ne oldu

34.Bölümde yine ortalardan kaybolan Hakan,akıllarda soru işareti bıraktı.Kaldığı hastane odasında İskender'i ele verecek ifadenin arifesinde ortadan kaybolan Hakan nerede?Tek korkulan konu ise Polat Alemdar ve adamları yinemi Hakan'ı elinden kaçırdılar.

Hüsnü'nün deli oluşu en sonki bölümde tescillendi

Kurtlar Vadisi Pusu'nun delisi olarak tanınan Hüsnü Yalınkaya,yine yaptı yapacağını.Hasta durumundaki Memati'yi profesyonel delice gaza getirip bir üst odadaki Hakan'ın yanına gitmeye zorlattı.Öldürme güdüsüyle yukarı çıkan Memati,neyseki Hakan'ı bulamadı.Bu olaydan sonra Pusu izleyenleri Hüsnü hakkında kesin ve net olarak deli kanısına varmış oldu.

Muro nerede?

Pusulu vadinin komik karakterlerinden Muro nerede?Kendisi için ölüm emri verilen Muro öldürülmek üzere iken hapsedildiği odadan kaçtı.Şuan akıllarda tek soru bulunmakta.Muro nerede?

18 Nisan 2008 Cuma

Kurtlar Vadisi Pusu 34. Bölüm Full İzle

1.Kısım


2.Kısım

3.Kısım

4.Kısım

5.Kısıkm

6.Kısım

7.Kısım

8.Kısım

9.Kısım

17 Nisan 2008 Perşembe

Bugün neler olacak

Bugünkü yayınlanacak olan bölümde herkes büyük gelişmeler beklemektedir.Özetlede olsa size bazı bilgiler vermeye çalışalım.Öncelikle Memati birazda olsa kendine gelmektedir.Davut Tataroğlu ise hastaneden taburcu olur ve ilk iş olarak arkasından çevrilmekte olan işlere el atmaya başlar.Bulut ise herzamanki gibi Davut Bey'in yanında olmaktadır.Bulut ise Yıldızı ölümle tehdit etmektedir.İskender haince planlarına hız kesmeden devam etmektedir.Polat Alemdar ise son olarak sinirini büyük bir hareketle belli eder.Belkide Alemdar'ı hiç bu kadar sinirli bir şekilde görmemiştik.Anlaşılan o ki bugünkü bölümde Vadi'de baya bir düyüm çözülüyor.Dizimizin başlamasına artık dakikalar kalmış bulunmakta.İyi seyirler.

15 Nisan 2008 Salı

14 Nisan 2008 Pazartesi

12 Nisan 2008 Cumartesi

Memati'ye ne olacak

İskender tarafından alçakça uyuşturucu enjekte edilen ve bağımlısı olan Memati'yi kimse tanıyamıyor.Çok zor durumda olan ve kendisininde çıkmak istediği bir kurgunun içinde bulunan Memati herkesi çok üzdü.Profesyonel doktor kontrolünde tedavi olan Memati'yi öyle görülüyorki daha çok zor günler bekliyor.

11 Nisan 2008 Cuma

Kurtlar Vadisi Pusu 33. Bölüm Full İzle

1.Kısım


2.Kısım





Kurtlar Vadisi Pusu 33. Bölümü yukarıdaki iki videoda full izleyebilirsiniz.

10 Nisan 2008 Perşembe

Çeto nerde? Yoksa Öldümü?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun sevilen karakterlerinden Çeto kod adlı Çetin,fragmanlardan anlayacağımız kadarıyla öldü gibi görünüyor.Muro ve Yıldırım adlı şahısların bir evde dua ederken gösterilmesi Çeto'nun öldüğüne kanaat getiriyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 33. Bölüm Fragmanı

6 Nisan 2008 Pazar

Kurtlar Vadisi Pusu 32. Bölüm Full İzle



Kurtlar Vadisi 32. Bölümü full izleyin.

4 Nisan 2008 Cuma

Bu Muro,bizim Muro mu?

İşte bizim sakallı,sert bakışlı ve bir o kadar sert bakışlı tanıdığımız Muro'nun eski dizilerde oynadığı rol gereği resimlere kimse inanamıyor.Bu Muro değil diyenlerin sayısı hayli fazla.


İşte olay kare



İşte herkesi üzen ve Polat'ıda bir okadar sinirlendiren süper bir kare...

Çapkın İskender

İskender Büyük'ü böyle görmek elbette herkesi şaşırttı.Davut Tataroğlu'nun kızıyla birlikte olan İskender tüm Türkiye'yi şaşırttı.

Muro öldürülecek

Çeto tarafından öldürülemeyen Muro,klasik yollardan suçlanarak infaz edilecek gibi görünüyor.Nazım ile görüşürken resimleri çekilen Muro'nun ajan olarak suçlanması bekleniyor.

Memati yaşıyor



Kurtlar Vadisi Pusu'da en sevindiğimiz taraf her ne olursa olsun Memati'nin yaşamasıydı.Eroin ile kendinden geçirilen Memati pekde alışılmadık davranışlarıyla,İskender ve adamlarının tepki toplamasına neden oldu.

2 Nisan 2008 Çarşamba

Kurtlar Vadisi Pusu - Muro bu kiz niye böyle

Muro,Çeto'yu Ahu Toros yüzünden derin bir sorguya çeker...

1 Nisan 2008 Salı

Nedir Bu Yakınlaşma

Memati'nin sevgilisi Gamze ile doktor Kerem arasında son bölümlerdir ilginç şeyler yaşanıyor.En sonki bölümde Kerem tarafından aranılan Gamze şok yaşamıştı.Bir ihtimal belkide Memati,Kerem için Gamze ile birlikte oluyordur.

Kurtlar Vadisi Pusu 32. Bölüm Resimleri

Polat,Parisi 7'ye katladı

Kurtlar Vadisi Pusu'nun geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümle aynı anda devam eden Paris Hilton'un katıldığı güzellik yarışmasını reytinglerde 7'ye katlayarak Hilton'un karizmasını yerlere serdi.