29 Mart 2008 Cumartesi

Memati ölmedi

Son bölümde yakalanan Hakan'ın öleceğini anlayınca ağzından çıkan cümleler,Memati'nin yaşadığının resmen kanıtı gibiydi.Hakan, " beni öldürme,seni Memati'ye götüreyim" sözleri tüm Pusu sevenlerini sevindirdi.Artık herkes Memati'nin ölmediğine emin.Memati birkaç bölüme tekrar diziye dönecektir.

28 Mart 2008 Cuma

Muro yine kırdı geçirdi

Muro son bölümde Çeto'nun anasının taklidi herkesi gülmekten kırdı geçirdi.İşte o anki kareler...

27 Mart 2008 Perşembe

Kurtlar Vadisi Pusu 31. Bölüm Fragmanı



Fragman gayet hoş ve gayet göze iyi geliyor.

26 Mart 2008 Çarşamba

Memati'nin akıbeti yarın netlik kazanacak

Kurtlar Vadisi Pusu'da Memati'ye neler olacak.Bazı kesimler Memati'nin öldüğü iddia ederken,bazı kesimler ise Memati'nin kesinlikle ölmediğine inanıyor.Yarınki bölümde bu sorunun cevabını tam alamayacak olsakta,büyük oranda netlik kazanacaktır.

22 Mart 2008 Cumartesi

Kurtlar Vadisi Pusu sevenlerini üzdü

Bu perşembe yayınlaması gereken Kurtlar Vadisi Pusu son anda verilen haber ile 27 Mart Perşembe gününe aktarıldı.Tüm sevenleri "Memati ölecek mi?" sorusunu beklerken Pusu'dan böyle bir haber gelmesi büyük tepki aldı.Gerekçe olarak ise RTÜK 'ün dizinin son bölümü hakkında bazı sahnelerin kesilmesini istemiş.Tüm diziyi sevenler olarak yeni bölümünü büyük sabırsızlıkla bekliyoruz.

15 Mart 2008 Cumartesi

Kurtlar Vadisi Pusu 30. Bölüm Resimleri

Hikmet mutlu günlerinde

Deli Hikmet en sonunda hayatının aşkı Gönül'e kavuşabildi.Gönül'ün birden Hikmet'in dükkanına gelmesi ile büyük şok yaşaya Hikmet, Gönül'ün tamamen
kendisine geldiğini anlayınca çok mutlu oldu.Bundan sonraki bölümlerde Ömer Baba ile birlikte yaşayacakları anlaşılıyor.

Polat sonunda ihtiyarlarla görüştü

Kurtlar Vadisi Pusu'da ihtiyarlar sonunda Polat ile görüşebildi.Kız Kulesi'nde
gerçekleşen görüşmede çok ilginç konuşmalar yer aldı.Sanırım Türkiye bu konuşmalardan çok etkilendi.

Polat pusudan ucuz kurtuldu

Polat Alemdar ihtiyarlar ile görüşmeye giderken,İskender tarafından pusuya düşürülmek ister.Ancak Polat
İskender'in sandığından daha akıllı çıktı.Füzeleri ele geçirir geçirmez içindeki ateşleme mekanizmasını alan Polat,kurnazlığı
sayesinde bir kez daha ölümden döndü.

13 Mart 2008 Perşembe

Bugün taşlar yerine biraz oturacak

Bugün Kurtlar Vadisi Pusu'da taşlar biraz yerine oturacak.Polat İskender'in pususundan nasıl kurtulacak?Memati'yi bekleyen süpriz nedir?İhtiyarlar Polat'a ulaşabilecek mi?Tüm bu soruların cevabı bugün Pusu'da.

9 Mart 2008 Pazar

Müslüm Gürses dedikodusu

Kurtlar Vadisi Pusu' da süpriz bir isim dolaşıyor.Pusu'nun gelecek bölümlerde ortaya çıkmaları beklenen ihtiyarlar grubunun bir üyesininde ünlü arabesk babası Müslüm Gürses olacağı yönünde söylentiler dolaşıyor.
Kurtlar Vadisi Pusu ekibi olarak Müslüm Gürses'i dizide görmekten sevinç duyarız.

7 Mart 2008 Cuma

29.Bölüm finalı muhteşem bitti

İskender Büyük Kurtlar Vadisi Pusu'da ,işleri iyice karıştırmaya devam ediyor.En son Polat'ın ilk yatığı oyunu gelmeyip Kız Kulesi şifresini çözen İskender'in son sözleri unutulacak gibi değil.

İskender Büyük: Hem Polat'ı,hem ihtiyarları Kız Kulesi ile birlikte tarihe gömün!



İhtiyarlar ısrarla Polat Alemdar ile görüşmek istiyor

Birkaç bölüm önce dizide kısmen görünmeselerde konu itibariyle diziye katılan ihtiyarlar,Polat Alemdar ile ilk görüşmek istemelerinde İskender Büyük engeline takılmışlardı.Bu sefer daha mantıklı ve daha zekice bir şekilde görüşme talebinde bulunuldu.Ömer Baba'nın camide cebine konulan bir mesaj Polat'ın gelmesi gereken yeri belirtiyordu."Ölü balığın canlanıp denize girdiği yerdeyiz.Oğluna söyle oraya gelsin"

Füzeler sonunda tekrar İskender'in elinde

Çocuk oyuncağına dönen füzeler en son Polat Alemdar tarafından Alper aracılığı ile Mit'e teslim edilmişti.Ancak Avni ile temasa geçen Yıldız,füzeleri ordanda almayı başardı.Davut Tataroğlu ise istemeye istemeye füzeleri İskender Büyük'e teslim etti.Bu işin kokusu çıkınca Avni'yi Kurtlar Vadisi Pusu'da
zor günler bekliyor.

Hakan İskender'in yanına geri döndü

Polat tarafından ele geçirilen Hakan,Abdulhey'in dalgınlığı sonucu kaçmayı başarmıştı.Profesyonelce kurtulan Hakan,İskender'in yanına tekrar döndü.Nazım Hakan'ın geldiğini İskender Büyük'e bildirirken herkes öldürme emrini verecek sandı.Ancak Büyük çok anlamlı bir sözle Hakan'ı kutladı."Onların elinden kaçanı birde öldürecekmiyiz.Alnından öpmemiz lazım."

Kurtlar Vadisi Pusu 29. Bölüm Videoları

1.Kısım

2.Kısım

3.Kısım

4.Kısım

5.Kısım

6.Kısım

7.Kısım

8.Kısım



Kurtlar Vadisi Pusu'nun 30. Bölüm videolarını haftaya sitemizde bulabilirsiniz.

6 Mart 2008 Perşembe

Pusuda süprizlerle dolu gece

Hakan'ı ellerinden kaçıran Polat Alemdar ve ekibi,bu büyük hatadan sonra İskender'in füzelerinin ne işe yarayacağını aramaya başlar.Pusulu bir gece daha geçecek gibi görünüyor.

4 Mart 2008 Salı

Halo Dayının yüzü güldü

Uzun zamandır Elvan hemşireyi göremeyen Halo dayı,bir şans eseri karşılaşınca büyükde bir itirafta bulundu.Hayatında kimseyi gördüğüne Elvan'ı gördüğü kadar sevinmediğini dile getiren dayı herkesi şaşırttı.

Davut Tataroğlu çaresiz

İskender tarafından torunu kaçırılan Davut Tataroğlu görünen o ki İskender'in şantajlarına çaresiz yanıt verecek.Bir yuvaya yerleştirilecek olan Davutcan,İskender Büyük ile Davut Tataroğlu'nun anlaşma sigortası olacak.

1 Mart 2008 Cumartesi

İskender ortalığı yine karıştırdı

Büyük İskender emrindeki Cem avukatın kanına girerek Danıştay saldırısına zorladı ve ortalığı kan gölüne çevirmeye başladı.Pusu böylece bir karanlık saldırıyı daha aydınlatma eşiğinde.