29 Şubat 2008 Cuma

Küçük Süleyman'a ne olacak?

Davut Tataroğlu'nun torununu kaçıran İskender,küçücük çocuğu anlaşma aracı olarak kullanması büyük tepki çekti.Bir yuvaya yerleştireceğini belirttiği Süleyman'nın kaderi aynı Polat Alemdar'ı anımsatıyor.

O füzeler ne işe yarayacak?

İskender Büyük büyük füze sevkiyatında Polat engelline takıldı.Polat kasaların içinde füzeleri görünce çok büyük şok yaşadı.Dizi izleyenlerini tek bir soru kafasını karıştırdı.İskender Büyük o füzeleri ne yapacak.

Hakan yine yırttı.

Polat'ın yakaladığı Hakan,Abdulhey ile mertçe dövüşmektedirler.Ancak Abdulhey'in bir anlık hatası sonucu ellerinden kaçar.

Kurtlar Vadisi Pusu 28. Bölüm Videoları

1.Kısım


2.Kısım


3.Kısım


4.Kısım


5.Kısım


6.Kısım


7.Kısım


8.Kısım


9.Kısım

22 Şubat 2008 Cuma

Yıldız Zor Durumda

Davut Tataroğlu'nun sağ kolu durumundaki Yalçın Yıldız,bir aralar kardeşi tarafından Davut'un kızını tehdit etmiş fakat kanıtlanamayan cd yüzünden başı belada.Peki ne var bu cd'nin içinde.İnci Tataroğlu cinayeti işlerken odada bulunan güvenlik kamerası kayıtları.Yıldız anlaşılan bu cdleri hayat sigortası olarak kullanacaktı.

Hakan Sonunda Yakalandı

Abdulhey'e işkene yapan ve Polat Alemdar'ında son derece sinirlerini bozan hain Hakan sonunda Karacadağ'da Cemal'i öldürmek isterken Polat tarafından enselendi.Bundan sonra Hakan'ı tahminim odur ki çok büyük işkenceler bekliyor.

Kurtlar Vadisi Pusu 27. Bölüm Videoları

1.Kısım



2.Kısım


3.Kısım


4.Kısım


5.Kısım


6.Kısım


7.Kısım


8.Kısım


9.Kısım

15 Şubat 2008 Cuma

26 Bölüm Hakkında

Kurtlar Vadisi Pusuda işler iyice karıştı.Ahu habersiz bir şekilde yurtdışından geldi ve Polat'ı zor durumda bıraktı.Şelçuk ise ihanet fotoğraflarını görünce Julide'yi yaralayıp intihar etti.Başkanın cenazesi ile herkes kendi safını yavaştan yavaştan belli etmeye çalışıyor.İskender Büyük ise Polat hakkında bilgilerini konuşturunca herkes doğal olarak şaşkına döndü.Polat'ın İskenderi hatırlaması bir başka heyacan verici bir nokta.Ahu ise habersiz gelişin bedelini ölümle öder.İhtiyarlar Polat'a İskender'in oyunları yüzünden ulaşamaz.Pusu bir sonraki bölüme büyük bir adrenalin deposu bıraktı.

Kurtlar Vadisi Pusu 26. Bölüm Videoları

1.Kısım


2.Kısım


3.Kısım


4.Kısım


5.Kısım


6.Kısım


7.Kısım


8.Kısım


9.Kısım


10.Kısım

12 Şubat 2008 Salı

Kurtlar Vadisi Pusu 25. Bölüm Videoları

1.Kısım


2.Kısım


3.Kısım


4.Kısım


5.Kısım


6.Kısım


7.Kısım

8.Kısım


25.Bölümün tüm videolarını sitemizde yayınlamış bulunmaktayız.Bir sonraki bölümdede tüm videolar sitemizde olacaktır.Görüşmek üzere.

7 Şubat 2008 Perşembe

4 Şubat 2008 Pazartesi

Kurtlar Vadisi Pusu 24. Bölüm Videoları

1.Kısım


2.Kısım


3.Kısım


4.Kısım


5.Kısım


6.Kısım


7.Kısım


8.Kısım


9.Kısım